Κατασκευή Ιστοσελίδων

Δημιουργούμε και κάνουμε τις ιδέες σας πραγματικότητα

Πρωταρχικός στόχος της HyperMorph είναι η σχεδίαση κυριολεκτικά από το μηδέν. Καμμιά ιστοσελίδα μας δεν μοιάζει με καμμιά άλλη καθώς δεν χρησιμοποιηούμε έτοιμα template που κυκλοφορούν αφειδώς στο διαδίκτυο. Για μας μια ιστοσελίδα οφείλει να είναι ολοκληρωμένη. Επιλέγοντας να συνεργαστείτε μαζί μας, δεν έχετε επιπλέον κόστη. Η ιστοσελίδα σας δεν θα έχει περιορισμό σε κείμενα - φωτογραφίες - βίντεο. Όλες οι τεχνολογίες παρέχονται εξ'αρχής, χωρίς επιπλέον κόστος. Με την έναρξη της συνεργασίας μας, οι γραφίστες μας αναλύουν τα δεδομένα της κάθε επιχείρισης και σε πρώτο στάδιο σας παρέχουν 3 μοτίβα ιστοσελίδας αποκλειστικά σχεδιασμένα από εμάς. Έτσι έχετε την επιλογή πάνω στην ποικιλία που εμείς σας προσφέρουμε.

Αφού επιλέξετε το γραφιστικό μοτίβο, το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει το υπόλοιπο κομμάτι της κατασκευής ενώ εσείς μπορείτε να παρακολουθείτε σε 24ωρη βάση την εξέλιξή της.

Ανάπτυξη Λογισμικού

Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει να κατασκευάσει την εφαρμογή που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Δυνατότητα πραγματοποίησης κάθε απαίτησής σας στο λογισμικό με συμβατότητα σε κάθε υπολογιστή και κάθε άλλη ηλεκτρονική συσκευή, όπως: κινητά τηλέφωνα, tablets κλπ. Πείτε μας απλά τις ανάγκες σας και εμείς αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε το κατάλληλο λογισμικό που θα σας λύσει τα χέρια και θα έχετε απόλυτο έλεγχο των εργασιών σας χωρίς να διαθέτετε περιττό χρόνο. Η ανάπτυξη λογισμικού γίνεται με χρήση των τελευταίων τεχνολογιών, δίνοντας ταχύτητα, συμβατότητα και αξιοπιστία στις εφαρμογές μας καθώς και την δυνατότητα διαχείρισης μεγάλων όγκων δεδομένων και ταυτόχρονης χρήσης τους από πολλούς χρήστες μέσω τεχνολογιών client-server.


Web hosting

Η φιλοξενία της ιστοσελίδας σας για μας είναι το σημαντηκότερο κομμάτι. Γι'αυτό τον λόγο δεν υπάρχει κανένας περιορισμός, ούτε επιπλέον κόστος ανεξάρτητα του μεγέθους ή της επισκεψιμότητάς της. Επίσης, μέσω της 24ωρης υποστήριξης που παρέχουμε, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να μιλήσετε μαζί μας και να ζητήσετε την οποιαδήποτε αλλαγή. Εκατοντάδες επαγγελματίες μας έχουν εμπιστευθεί την προώθηση της επιχείρησής τους. Εσείς ακομα?