Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης

Το σώμα μας είναι η ζωή μας

Αποτελούμε ένα φυσιοθεραπευτικό κέντρο στην περιοχή του Χαϊδαρίου. Μαζί με εσάς μπορούμε να βελτιώσουμε ποιοτικά την σωματική σας υγεία με απώτερο σκοπό την δική σας ευεξία. Μαζί με τους συναδέλφους μας συνεχώς ερευνούμε καινούργιες τεχνικές με τις οποίες θα μπορούμε να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο την αποδοτική δυνατότητα των τωρινών μεθόδων. Ελάτε μαζί μας για να μετατρέψουμε τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει το σώμα μας σε χθεσινά.

Ανακαλύψτε κι εσείς

Διαλέξτε τον ειδικό σας

Τι είναι και που μπορεί να σας εξυπηρετήσει

Λίστα με τις πιο συνηθισμένες παθήσεις

Εντυπώσεις Ασθενών

Η γνώμη σας μετράει!

  • Είμαι μόλις 22 ετών αλλά πάσχω από χρόνιους πόνους στην μέση μου λόγω ανωμαλίας του σχηματισμού της σπονδυλικής μου στήλης. Ακόμα και μετά από χειρουργείο, ο πόνος δεν περνούσε. Απεγνωσμένη, σκέφτηκα να δοκιμάσω την φυσικοθεραπεία, οπότε στράφηκα στην Hypermorph. Ύστερα από την πρώτη κι όλας συνεδρία ένιωσα μεγάλη διαφορά. Όταν τελειώσαμε με τις θεραπείες, ήμουν πλήρως λειτουργική. Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Hypermorph και τους εξαιρετικούς επαγγελματίες που εργάζονται για την δική μας ευεξία και υγεία.
    Κάλλια Ασθενής
  • Πρόσφατα έχασα ένα μεγάλο αριθμό κιλών, όμως το σώμα μου είχε ήδη ζημιωθεί από τον προηγούμενο μου εαυτό. Σε συνδυασμό με κακή στάση, είχα φτάσει σε σημείο να έχω πόνους για το παραμικρό. Όταν ήρθα στην Hypermorph ήμουν επιφυλακτικός, όταν όμως έφυγα για τελευταία φορά ήμουν θεραπευμένος. Με βοήθησαν να ξανασυντονίσω το σώμα μου όπως πρέπει καθώς και να διορθώσω τη στάση του σώματος μου για να διατηρήσω την υγεία του. Σε ευχαριστώ πολύ Hypermorph.
    Θανάσης Ασθενής
  •   Είχα ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε μεγάλη ζημιά στους μύες των ποδιών μου. Η Hypermorph με βοήθησε να ξεπεράσω τους περιοδικούς πόνους και να αποκτήσω και πάλι πλήρη λειτουργικότητα. Είμαι απίστευτα ευγνώμων και χαίρομαι που εξ'αρχής αποφάσισα να διαλέξω την Hypermorph για τις ανάγκες μου.
    Ιωάννα Ασθενής

Για κάθε είδος σωματικής παθήσεως είμαστε εδώ για εσάς

Το σώμα σας είναι σημαντικό και αξίζει την μέγιστη προσοχή για να λειτουργεί σωστά και αποδοτικά

yoga-pose